top of page

DUIKINITIATIE

Ga voor de eerste keer kopje onder en geniet van je eerste ademhalingen onder water.

Duikinitiatie in het zwembad

Je bent wellicht geïnteresseerd in duiken. Misschien wil je eerst eens proberen om te kijken of de duiksport echt iets voor jou is? Zoek niet langer, want bij ons kan je een duikinitiatie in het zwembad volgen. Onder professionele begeleiding ga jij voor de eerste maal onderwater ademen! Voor ons staat persoonlijkheid, plezier en veiligheid voorop. Hierdoor kiezen we ervoor om max. groepjes van 4 te volgen per instructeur. Tijdens de duikinitiatie leer je de beginselen van het duiken en doorlopen we en aantal basisvaardigheden.

Try Scuba, wat houdt dit in?

De duikintroductie is in alle gevallen qua indeling gelijk. Je krijgt toegang tot de gratis online theorie van de Try Scuba. Als eerste start je thuis met het doornemen van de theorie. Vervolgens kom je bij ons en ga je duiken. Aan de waterkant krijg je verdere uitleg van de duiktheorie. Daarna gaan we voornamelijk plezier maken in het water.

Voor wie?

Je kan al een initiatie volgen vanaf 8 jaar oud.

Er zal ook gevraagd worden om een medische verklaring in te vullen en indien nodig ook naar de arts te gaan voor een goedkeuring.

Prijs

35 euro per persoon.

Duikinitiatie Buitenwater

Wat houdt het in?

Je kan er ook voor kiezen om een duikinitiatie te doen in het buitenwater. Allereerst zullen we een duikinitiatie volgen in het zwembad. Nadien boeken we nog een moment in om samen naar De put van Ekeren te rijden. Daar kan je dan samen met je duikinstructeur een tochtje maken onder water en genieten van al het mooie onderwater leven.

Voor wie?

Je kan al een initiatie volgen vanaf 10 jaar oud.

Er zal ook gevraagd worden om een medische verklaring in te vullen en indien nodig ook naar de arts te gaan voor een goedkeuring.

Prijs

95 euro per persoon. In deze prijs zit alles inbegrepen (online cursus, zwembadles, buitenwaterles, verzekering en al het materiaal)

bottom of page