top of page

Open Water Diver

Leer duiken tot een max. diepte van 18 meter en geniet van plaatsen waar anderen niet kunnen komen.

Denk je er al een tijdje over na om te gaan duiken? Ga je op vakantie en wil je graag daar gaan duiken? Of heb je gehoord hoe leuk en mooi het hier in België/Nederland is onder water? Wil je een nieuwe hobby en lijkt duiken jou hiervoor een leuke optie? Jouw antwoord is eenvoudig. Haal dan nu jouw duikbrevet.

Schrijf je vandaag nog in voor de SSI Open Water opleiding.

 

Bij ons sta JIJ centraal! Tijdens de opleiding zorgt de instructeur dat jij je op je gemak voelt. We volgen jouw tempo en geven de cursus in alle rust. Daarnaast staat veiligheid en plezier bij ons voorop. We werken enkel in kleine groepen en zelfs privéles is eventueel mogelijk. Kwaliteit van de duikopleiding staat voor ons centraal, op die manier kan je ook tijdens de duikles al genieten van de rust en vrede onder water.

De Open water duikcursus is internationaal erkent. Hierdoor kan je er overal ter wereld mee terecht, iedereen weet welke vaardigheden jij bezit als je open water diver bent. Met dit duikbrevet mag je samen met een buddy duiken tot een diepte van 18 meter. Deze duikopleiding is heel praktijkgericht, we spenderen vooral veel tijd in het water en langs de waterkant.

Duiktheorie - 6 modules

Bij inschrijving krijg je via je de SSI applicatie en website toegang tot het digitale platform. Dit wil zeggen dat je direct met je smartphone of computer de leerstof kan downloaden en staten met de theorie.

De theorie bestaat uit 6 modules. Bij ieder module zijn er ook kennisvragen die je kan invullen om te kijken of je de theorie begrijpt. Kortom is de theorie op basis van zelfstudie. Dit wil niet zeggen dat onze instructeurs klaar staan voor je extra informatie te geven. Indien je bij bepaalde zaken wat meer wil stilstaan, is dit mogelijk.

Tijdens de cursus zal er ook een moment vrijgemaakt worden voor het invullen van een examen.

2

Zwembad - 6 lessen

Tijdens de zwembad lessen zullen jullie de verschillende vaardigheden leren in het water. Van hoe het water in gaan tot wat te doen bij water in de bril of noodprocedures.

3

Buitenwater - 4 duiken

De vaardigheden die jullie geoefend hebben in het zwembad, zullen we ook opnieuw uitvoeren in het buitenwater. Dit zal gebeuren in 4 buitenwater lessen. Merken we dat je baad hebt bij een extra buitenwater les, zal de instructeur dit ook organiseren. Het is namelijk voor ons van groot belang dat je veilig en goed kan duiken.

 

Meestal verkiezen we ervoor om naar de Put Van Ekeren te rijden. Maar het kan ook zijn dat we eens een duikje maken in Nederland.

4

Prijs - 495,- € per persoon

In deze prijs is inbegrepen:

  • Toegang tot de online cursus

  • Zwembadlessen + buitenwater lessen

  • Verzekering

  • al het duikmateriaal

 

In deze prijs zit niet inbegrepen:

  • Inkom voor eventueel indoor duiklocaties zoals TODI. Indien je hiervoor kiest, betaal jezelf de inkom + de inkom van de instructeur.

  • Abonnement om te duiken in de put van Ekeren (€15.-). Dit kan je op volgende link aanvragen: https://www.avos.be/site/vergunningsaanvraag_form.php

bottom of page