top of page

SCUBA DIVER

De basisopleiding waar je be beginselen van duiken leert kennen en je tot 12 meter mag.

Denk je er al een tijdje over na om te gaan duiken? Ga je op vakantie en wil je graag daar gaan duiken? Of heb je gehoord hoe leuk en mooi het hier in België/Nederland is onder water? Wil je een nieuwe hobby en lijkt duiken jou hiervoor een leuke optie? Jouw antwoord is eenvoudig. Haal dan nu jouw duikbrevet.

Schrijf je vandaag nog in voor de SSI Scuba Diver opleiding.

 

Bij ons sta JIJ centraal! Tijdens de opleiding zorgt de instructeur dat jij je op je gemak voelt. We volgen jouw tempo en geven de cursus in alle rust. Daarnaast staat veiligheid en plezier bij ons voorop. We werken enkel in kleine groepen en zelfs privéles is eventueel mogelijk. Kwaliteit van de duikopleiding staat voor ons centraal, op die manier kan je ook tijdens de duikles al genieten van de rust en vrede onder water.

 

De Scuba Diver duikcursus is internationaal erkent. Hierdoor kan je er overal ter wereld mee terecht. Wanneer je beschikt over dit brevet kan je overal ter wereld duiken tot de max. diepte van 12 meter en met een professional in de buurt.

Duiktheorie - 3 modules

Bij inschrijving krijg je via je de SSI applicatie en website toegang tot het digitale platform. Dit wil zeggen dat je direct met je smartphone of computer de leerstof kan downloaden en staten met de theorie.

De theorie bestaat uit 3 hoofdstukken. Bij ieder module zijn er ook kennisvragen die je kan invullen om te kijken of je de theorie begrijpt. Kortom is de theorie op basis van zelfstudie. Dit wil niet zeggen dat onze instructeurs niet klaar staan voor je extra informatie te geven. Integendeel! Indien je bij bepaalde zaken wat meer wil stilstaan, is dit mogelijk.

Tijdens de cursus zal er ook een moment vrijgemaakt worden voor het invullen van een examen.

2

Zwembad - 3 lessen 

Tijdens de Scuba Diver cursus leer je de basisbeginselen van het duiken. Je leert hoe je aan aantal zaken kan oplossen zoals wat de doen bij kramp, hoe water uit je bril krijgen onder water, enz.

3

Buitenwater - 2 duiken

De vaardigheden die jullie geoefend hebben in het zwembad, zullen we ook opnieuw uitvoeren in het buitenwater. Dit zal gebeuren in 2 buitenwater lessen. Merken we dat je baad hebt bij een extra buitenwater les, zal de instructeur dit ook organiseren. Het is namelijk voor ons van groot belang dat je veilig en goed kan duiken.

 

Meestal verkiezen we ervoor om naar de Put Van Ekeren te rijden. Maar het kan ook zijn dat we eens een duikje maken in Nederland.

4

Prijs - 325,- € per persoon

In deze prijs is inbegrepen:

  • Toegang tot de online cursus

  • Zwembadlessen + buitenwater lessen

  • Verzekering

  • al het duikmateriaal

 

In deze prijs zit niet inbegrepen:

  • Inkom voor eventueel indoor duiklocaties zoals TODI. Indien je hiervoor kiest, betaal jezelf de inkom + de inkom van de instructeur.

  • Abonnement om te duiken in de put van Ekeren (€15.-). Dit kan je op volgende link aanvragen: https://www.avos.be/site/vergunningsaanvraag_form.php

bottom of page