top of page

Referral diver

Geschikte opleiding om hier te starten en in warmere wateren verder te zetten.

In deze formule leer je alle vaardigheden en skill in het zwembad en loop je de volledige theorie door van een Open Water Brevet. Je zult dus op het einde in staat zijn om zeer comfortabel in het water te liggen (zwembad).

Deze formule is dus ideaal voor als je graag wil leren duiken, maar je springt liever de warmere tropischer wateren in. Ook kan deze formule geschikt zijn voor wanneer je in de wintermaanden al wil starten met duiken en niet langer kan wachten tot het bij ons zomer is.

Na het behalen van je Referral brevet mag je duiken in het zwembad samen met een buddy die gelijkwaardig of hoger gebrevetteerd is.

Duiktheorie - 6 modules

Bij inschrijving krijg je via je de SSI applicatie en website toegang tot het digitale platform. Dit wil zeggen dat je direct met je smartphone of computer de leerstof kan downloaden en staten met de theorie.

De theorie bestaat uit 6 hoofdstukken, net zoals bij de Open Water Diver cursus. Bij ieder module zijn er ook kennisvragen die je kan invullen om te kijken of je de theorie begrijpt. Kortom is de theorie op basis van zelfstudie. Dit wil niet zeggen dat onze instructeurs niet klaar staan voor je extra informatie te geven. Integendeel! Indien je bij bepaalde zaken wat meer wil stilstaan, is dit mogelijk.

Tijdens de cursus zal er ook een moment vrijgemaakt worden voor het invullen van een examen.

2

Zwembad - 6 lessen 

Tijdens de zwembad lessen zullen jullie de verschillende vaardigheden leren in het water. Van hoe het water in gaan tot wat te doen bij water in de bril of noodprocedures.

3

Buitenwater - GEEN

In deze cursus zitten geen duiken in buitenwater. De duiken in buitenwater worden gemaakt in een duikcentrum in het buitenland of bij ons in de zomervakantie (na upgraden naar een Open Water).

Indien je ervoor kiest om de duiken te doen in buitenland, gaan we wel mee kijken naar een geschikt SSI Duikcentrum.

4

Prijs - 325,- € per persoon

In deze prijs is inbegrepen:

  • Toegang tot de online cursus

  • Zwembadlessen

  • Ondersteuning in de zoektocht naar waar en hoe je de buitenwater lessen kan volgen.

  • Verzekering

  • al het duikmateriaal

 

In deze prijs zit niet inbegrepen:

  • Inkom voor eventueel indoor duiklocaties zoals TODI. Indien je hiervoor kiest, betaal jezelf de inkom + de inkom van de instructeur.

5

upgraden naar Open Water Diver Brevet

Upgrade je brevet in België

Je kan ervoor kiezen om bij ons ook je Referral te upgraden. De upgrade naar Open Water Diver komt bij ons op 235,- €. In deze upgrade zit een opfrissing van de verschillende skills in het zwembad + 4 buitenwaterduiken.

Upgrade je brevet in buitenland

Wanneer je ervoor kiest om je brevet te upgraden naar Open Water Diver, dien je best een SSI Trainingcenter te zoeken. Onze instructeurs helpen je graag mee zoeken naar een SSI trainingcenter in buitenalnd.

bottom of page